Theatervoorstelling: 'De overdracht'


De overdracht – najaar 2017

Jetty Mathurin stopt ermee! Ja.. u leest het goed. Ze stopt met het maken van solo cabaretvoorstellingen in het theater. Ze is al lang niet meer in de overgang, maar nu dus wel in de overdracht. 65-plus… dus genoeg deuren open getrapt. Tijd om één deur te sluiten. Jetty is benieuwd welke deur daarmee nu dan open gaat? Misschien die van die lover? Laat ze de deur dan helemaal niet op een kier staan? Niet eens een klein badkamerraampje om zo nu en dan wat stoom af te blazen? De tijd zal het leren. Als je overdraagt moet er natuurlijk wel iemand zijn om aan over te dragen. Daarom staat Jetty deze laatste tournee niet alleen op toneel. Mathurin heeft bij iedere voorstelling twee anderen bij zich. Één (inmiddels gearriveerde) collega die waarschijnlijk nog in de luiers liep toen Jetty al deuren open trapte. En bijzondere zwarte vrouwen die ook de lach aan hun rok hebben hangen. Een selecte groep dames aan wie ze het estafettestokje met liefde door wil geven. U wilt namen horen? Nee… dat gaan we natuurlijk niet doen. Dat is iedere avond een verrassing.

'De overdracht' is een theatervoorstelling met Jetty Mathurin en Jörgen Raymann of Howard Komproe of Murth Mossel of Jeffrey Spalburg of Roue Verveer of Rayen Panday en Jasmine Sendar, Farida van den Stoom, Jeritza Toney en Stacey Esajas.

#Theater

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OFFICIAL LINKS

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean