JETTY TE ZIEN IN VERBORGEN VERLEDEN


Jetty Mathurin was onderwijzeres en logopediste voordat ze een overstap maakte naar theater en televisie. Als actrice speelde ze jarenlang in Vrouwenvleugel en in het theater trekt ze al jaren volle zalen met heel persoonlijke voorstellingen als HM Regeert en Liefde en overvloed. Jetty weet veel dingen over haar familie maar half. Zo zullen haar voorouders in Suriname waarschijnlijk wel slaven zijn geweest, maar bewijs voor dat idee heeft ze niet. Integendeel, haar enige voorouder uit de slaventijd van wie ze ook een foto heeft, lijkt eerder een rijk man te zijn geweest. Hoe het precies zit, hoopt Jetty in Suriname te weten te komen. Jetty's achternaam roept ook vragen op. Volgens Jetty is 'Mathurin' de meisjesnaam van haar oma, de moeder van haar vader. Maar haar broer beweert dat het de achternaam van haar opa is, een man met wie ze geen enkele verwantschap voelt. De waarheid moet in Suriname te vinden zijn. Of anders op het Caraïbische eilandje St. Lucia, waar de Mathurins oorspronkelijk vandaan komen.

#televisie

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OFFICIAL LINKS

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean