Motivational Entertainment

“We hebben massaal genoten van jouw optreden. De enquête barstte zowat uit z'n voegen van alle "8-en, 9-ens en 10-en" voor jouw optreden. Ook de opmerkingen waren zeer lovend. Met name de positieve lading van jouw performance is zeer gewaardeerd. De natuurlijke flair waarmee je mensen in de schijnwerper zet en anderen voor je weet te winnen is van grote klasse.

 

De gemiddelde score voor jouw optreden was dan ook maar liefst 8, 7. De respons van onze enquête was 79%. Dat geeft aan hoe positief het geheel is ontvangen.Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.... Taante!”  

 

Paul Willems (Belastingdienst)

“Bij deze willen we u nogmaals hartelijk danken voor uw inspirerende optreden. Het was met name zo geslaagd omdat u aansloot bij het thema van de dag. Enerzijds door één en ander heel komisch te benaderen maar anderzijds ook door het vertellen van een persoonlijk verhaal. Met name dat laatste maakte het optreden heel echt. Beide invalshoeken waren voor de aanwezige verpleegkundige zeer herkenbaar.”

 

Mw. E.A. Zuidema

Voorzitter stuurgroep Wijkverpleging met elan 

“Jetty´s inbreng, act was heerlijk en ze zet je weer met beide benen op de grond. Wat zijn dingen toch eigenlijk simpel. We zijn haar dankbaar dat ze de mens, in dit geval ons heeft laten ervaren waarom het eigenlijk is te doen”.

Gert Penders, het Landelijk Telefoonnummer Politie

 

 

“ Inmiddels hebben wij een vervolgverzoek geplaatst omdat jouw optreden ons inziens werkelijk bijdraagt aan een beter klimaat binnen Mentrum.”

 

Karin Jobse, Mentrum Geestelijke Gezondheidszorg Amsterdam

 

 

 

“ Hartelijk dank voor je positieve act. De reacties waren geweldig. Ik vind het knap dat je precies de juiste snaar hebt weten te raken. En dat was ook nog eens lachen man!”

 

Peter van Bakkum, Vendex KBB

OFFICIAL LINKS

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean